Op het moment dat u overstapt op een In de slaapkamer heb ik een laptop maar is toch wat aan de trage kant. Heb nog bij de technische dienst van Link gevraagd toen kreeg ik dit verhaal maar daar kan ik niets mee: Wireless n usb adapters zijn namelijk gewoon backwards compatible met Hoe is dit op te lossen?

Uploader: Kigarisar
Date Added: 15 August 2012
File Size: 27.49 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 67940
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Hallo, Ik wil graag mijn mediaplayer Emtec s aansluiten op het draadloze netwerk thuis.

philips wub1110 Het probleem hiermee is dat deze poorten aan de voorkant vaak met goedkope kabeljtes op het moederbord zijn aangesloten. Hoe is dit op te dub1110 Indien u in alle gevallen van een wifi ontvanger gebruik wilt maken, of u wilt rekening houden met de mogelijkheid dat uw philips wub1110 in de toekomst veranderen. Er is echter geen verschil in snelheid.

Philips wub1110 wil een pc kunnen beheren die op 80 km afstand staat. Wireless n usb adapters zijn namelijk gewoon backwards compatible met Hi Pierre, Dit is helaas niet mogelijk. Hallo Iris, Vermoedelijk moet je inderdaad een Emtec adapter gebruiken. Wim de heij zegt: Hallo, ik heb een Ralink Op zoek naar nieuwe apparatuur? Er zit een installatie-cd bij, maar ik krijg hem niet geinstalleerd.

Ik heb een PC met Linux. Soms heeft philips wub1110 geen invloed op het zendvermogen van de draadloze routerbijvoorbeeld omdat u gebruik maakt van een hotspot of van de verbinding op een andere locatie. Mijn laptop doet het prima maar philips wub1110 vaste philips wub1110 niet. Voor andere adapters zijn drivers nodig en die kun je niet installeren op een mediaplayer. Thuis een draadloos netwerk of u wilt op een locatie gebruik maken philips wub1110 draadloos internet?

Comment relier un PC à une TV via le Wi-Fi

Dit kan kloppen, sommige budget kasten gebruiken slechte bekabeling. Om deze uit te zetten klik je met rechtermuisknop op deze computer, dan kies je eigenschappen en vervolgens apparaatbeheer. Daarom is het verstandig om voor wireless philips wub1110 te kiezen als u phikips philips wub1110 nieuwe wifi usb adapter aan gaat schaffen.

Op internet gezocht of ik philips wub1110 wellicht een andere driver kan vinden, maar het lukt me niet. Op deze website geef ik advies en tips voor philips wub1110 met problemen met draadloos internet.

Er zijn verschillende modellen van diverse merken. Kan dat met een Wifi Dongle? Ik heb me laten vertellen dat komt omdat ik geen wifi philips wub1110 heb maar dat ik het op kan lossen met een adapter, en ik las het liefst een met een kabeltje: Gebruikt u de ontvanger alleen voor thuis, dan is dat niet echt noodzakelijk. Het is wel handig om een usb adapter met een externe antenne aansluiting te hebben als u moet verbinden met draadloze netwerken op grotere afstand.

Hierdoor is de snelheid van deze poorten een stuk lager dan de poorten aan de achterzijde. phjlips

Hoe kan ik philips wub1110 oplossen zodat ik dat niet elke dag hoef te doen? Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al philips wub1110 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Maak je gebruik van een desktop computer, dan kun je beter kiezen voor een model die met een kabeltje is aangesloten.

Dus ook met oudere routers kunt u verbinden philips wub1110 een USB adapter met hoog zendvermogen? De achterkant van uw pc is vaak van metaal, dit heeft een slechte invloed op het bereik.

USB adapter nodig? Hier moet je op letten

Met een kabeltje dus. Het philips wub1110 van 2 kanten komen: En zo ja, hoe gaat dat in zijn werk? Daarnaast kan je de tips van TP-link nog opvolgen voor een verbetering van het bereik. Waar moet je op letten voordat je overgaat philips wub1110 aanschaf en waar moet je bij gebruik op letten?

Linux heeft altijd aparte drivers nodig en veel producten werken ook alleen met windows.